Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС

89.00 лв.

Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС Сектор  Пътна полиция към Областните дирекции на Министерството на вътрешните работи  /ПП към ОД на МВР/ удостоверява за водач на Моторно превозно стредство /МПС/ фактите за:

  • придобита правоспособност за управление на категория МПС /посочва се № и дата на изпитен протокол/,
  • №, дата и МВР издало свидетелството за управление на МПС, неговият срок на валидност и категориите МПС, за които се отнася;
  • наложените наказания за определен период за виновно причиняване на пътнотранспортно произшествие /ПТП/, за управление на МПС след употреба на алкохол и/или други упойващи вещества, както и на точките, потвърждаващи валидността на свидетелството за управление.

Кой може да получи услугата Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС?

  • Получател на услугата е водачът на МПС.
  • Лицето трябва да има издадено свидетелство за управление на МПС.

Удостоверението може да бъде издадено с посочване пред коя институция или организация и в коя държава да послужи.

Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС – Документът, получен чрез електронна услуга на miritel.bg е напълно годен да бъде използван за всяка  удостоверителна цел пред всеки административен, съдебен орган или друго лице, вкл. и в чужбина.

С електронната услуга на miritel.bg Ви предоставяме лесен и бърз начин, по който да получите издаден официален документ от сектор ПП при всяко ОД на МВР на територията на Република България.

Удостоверението издадено на  хартия, се изпаща на посочен от Вас адрес чрез куриер /вкл. и в чужбина с DHL/ или като прикачен файл, подписан от длъжностно лице с електронен подпис, в зависимост от начина, по който ще използвате.

Кой издава Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС?

Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС се издава от Звена Пътна полиция при Столичната дирекция на вътрешните работи и Областните дирекции на МВР.

Услугата се изпълнява само по постоянен адрес на заявителя.

Необходима информация за предоставяне на услугата Услугата Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС

Три имена,ЕГН и постоянен адрес /по лична карта/ на лицето.

Информацията се посочва се във формата за заявка на услугата  в графа „Допълнителна информация – Бележки към поръчката“.

Важно! За да можем да Ви предоставим услугата Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС пред съответното ОД на МВР за заявяването и получаването на документа – ще Ви бъде изпратено пълномощно на посочения от Вас имейл адрес.

Цена:  89 лв.

Срок: Удостоверение за правата и наложените наказания на водач на МПС  се предоставя по регламент за 30  работни дни, но реално това става за около 5 работни дни.

Начин на предоставяне:

1.като прикачен файл в PDF формат, подписан с КЕП от длъжностно лице на посочения при заявяването имейл адрес

2.на хартиен носител чрез лицензиран пощенски оператор на посочен от заявителя адрес, като пощенските разходи са за сметка на заявителя, платими при получаването на пощенската пратка

 

Защо да изберем Мирител БГ

⭐ 24/7 наличност на услугите
⭐ Достъп до всички регистри от едно място
⭐ Не се налага да ходите никъде
⭐ Не се налага да се сблъсквате с администрацията
⭐ Не се налага да търсите скъпи консултанти
⭐ Не Ви е нужен електронен подпис

Категория:
Miritel използва бисквитки, за да ви осигурява най-добрия възможен експириънс, като запомня предпочитанията и посещенията ви. С избирането на бутона “Приемам”, вие се съгласявате с използването на всички бисквитки